CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu düzenli aralıklarla televizyona çıkarak bir süredir veri girmeyen YSK'ya karşı CHP'nin verilerini halkla paylaşıyor.

İmamoğlu'nun bu yaptığı açıklamaları seçim öncesindeki tutumlarına benzer bir şekilde televizyon kanallarının önemli bir bölümü vermiyor.

CNN Türk ve NTV'de yüz binlerce insanın oyunu alan İmamoğlu yerine televizyon yorumcularının görüşlerine yer verildi.

İYİ Kİ SOZCU.COM.TR VAR


Sozcu.com.tr gün boyunca hangi partiden olursa olsun bütün liderlerin açıklamalarına yer verdi. İmamoğlu'ndan sonra açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da sözlerini naklen okurlarına aktardı.

[old_news_related_template title="İmamoğlu'ndan yeni açıklama" desc="CHP’nin İstanbul seçim koordinasyon merkezinde heyecanlı bekleyiş sürüyor. Saat 20:30'da kameralar karşısına geçen Ekrem İmamoğlu YSK ve AA'yı manipülasyon yapmakla suçlamıştı. İmamoğlu 21:00'da yeniden kameralar karşısına geçti. CHP adayı, YSK ve AA'nın manipülasyon yaptığını yineledi 'Ahlaklı olun. Hak yemem hakkımı da yedirtmem' dedi ve oy oranının aslında 52,42 olduğunu söyledi. İmamoğlu saatler 22:00'ı gösterdiğinde yeniden kameralar karşısına geçti. İkinci açıklamasını yaptığı 21:00'dan beri bir saattir YSK ve AA'nın veri paylaşımı yapmadığını hatırlatan İmamoglu Şuan da sandıkların yüzde 60'ı açıldı. Binali Yıldırım'la aramızdaki fark yüzde 5,25'dir' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03_a/iecrop/imamoglu-hakkimi-yedirmem-3_16_9_1554058065.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/imamoglu-aciklama-yapiyor-4240508/"]