Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki İbrahim Özkan duruşmalar devam ederken 7. kattan atladı. Adliyenin giriş katındaki avluya düşen İbrahim Özkan’nın öldüğü sanılarak üzerine gazete örtüldü. Bir süre sonra gelen sağlık ekipleri, Özkan’nın yaşadığını belirledi. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Özkan, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

35 yaşındaki İbrahim Özkan adliyenin 7. katından atlayarak yaşamına son verdi.


BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA

İntihara ilişkin açıklama yapan Başsavcılık, İbrahim Özkan’nın 56. Asliye Ceza Mahkemesi’nde duruşması olduğunu ve ‘alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan 4 ay 5 gün ceza aldığını ifade etti. Açıklamada, şoför olarak çalışan Özkan’nın başka bir suç kaydı bulunmadığı verilen cezanın da ertelediği ifade edildi.

"BİR DAHA BÖYLE BİR ŞEY İNŞALLAH BAŞIMA GELMEZ”

Özel bir şirkette şoför olarak çalışan İbrahim Özkan’ın ‘Alkollü araç kullanmak ve trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ suçundan mahkemesi devam ediyordu. Daha önceki savunmalarında alkollü araç kullandığı için pişman olduğunu söyleyen Özkan, duruşmada anksiyete bozukluğu olduğunu söyleyerek beraatini istediği kaydedildi. Özkan’ın, intihar etmeden önce görülen bugünkü karar duruşmasında ise “Bir daha böyle bir şey inşallah başıma gelmez” dediği ortaya çıktı.

Açıklamada, şoför olarak çalışan Özkan'ın başka bir suç kaydı bulunmadığı verilen cezanın da ertelediği ifade edildi.