Olay, sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; güvenlik görevlisi olarak çalıştığı İstanbul Havalimanı’nda dün işten ayrılan ve kartını teslim eden İbrahim Laik, bir süre arkadaşlarıyla sohbet etti.

Daha sonra ise havalimanında tek başına dolaşan Laik, gecenin ilerleyen saatlerinde, dış hatlar geliş terminalinin 3’üncü katından kendisini boşluğa bıraktı. Ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan genç tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

"HEP DIŞLANDIK..."

İntihar etmeden önce sosyal medyada, etnik kimliğinden ötürü sürekli dışlandığını yazan İbrahim Laik’in paylaşımı Twitter’da gündem oldu. Gözyaşları içerisindeki fotoğrafına eklediği paylaşımında “Kürt olduğumuzdan dolayı hep dışlandık, belki bu yaptığım şeyle değişir. Ne mutlu Kürt ve Türküm diyebilene… Hakkınızı helal edin” diye yazan İbrahim Laik’in ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

REDDEDİLİNCE CANINA KIYMIŞ!

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmada, Laik’in aynı işyerinde çalıştığı bir kıza aşık olduğu belirtildi. İkilinin evlenmesine ailelerin razı olmadığı öne sürüldü. İbrahim Laik’in intihardan saatler önce kız arkadaşına evlenme teklif ettiği ancak olumsuz sonuç aldığı ortaya çıktı. Bunun üzerine kimlik kartını teslim ederek işten ayrılan Laik’in bir süredir bunalımda olduğu da iddia edildi.Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.