Alınan bilgiye göre, Elmalıkent Mahallesi Seyrantepe Caddesi'nde bulunan binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler rüzgarın da etkisiyle hızla büyüdü.

Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekibi sevk edildi.

 

[old_news_related_template title="Irak'ta kadın sığınmaevinde çıkan yangında 6 kişi öldü" desc="Irak'ın başkenti Bağdat'ta evsizlerin gözaltında tutulduğu bir sığınmaevinde yaşanan arbede ve ardından çıkan yangında ilk belirlemelere göre 6 kadın öldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/yangin-3_16_9_1546625412.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/irakta-kadin-siginmaevinde-cikan-yanginda-6-kisi-oldu-2993303/"]

8 KİŞİ KURTARILDI

Ekipler, üst katta mahsur kalan 2'si çocuk 8 kişiyi kurtardı. Dumandan etkilenen bu kişilere olay yerinde hazır bekleyen sağlık görevlileri müdahalede bulundu.

Mahallede paniğe neden olan yangını söndürme çalışmaları sırasında söz konusu binada yaşayanlar sinir krizi geçirdi.

 

[caption id="attachment_2995914" align="alignnone" width="880"]Fotoğraf: DHA Fotoğraf: DHA[/caption]

Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri soğutma çalışmasına başladı.

Bodrum katı marangozhane, alt katı iş yeri, üst katı konut olarak kullanılan binadaki yangının çıkış nedeni araştırılıyor. AA