İstanbul Emniyete bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği operasyonda, Arnavutluk’tan, Balkan rotasını izleyerek ülkemize uyuşturucu sokan zehir tacirlerini tespit eden polis ekipleri harekete geçti. Şüphelilerin uyuşturucuları sürat tekneleriyle Yunanistan’dan Çanakkale’ye getirdiğini belirleyen polisler, şüphelilerin uyuşturucuları bir okul servisine yüklediğini tespit etti.

OKUL SERVİSİ

Saros Körfezi’nden itibaren izlemeye alınan şüpheliler İstanbul’a kadar takip edilden uyuşturucu yüklü araç, Mahmutbey Gişesi’nden girince operasyon gerçekleştirildi. Baskında 2 şüpheli gözaltına alınırken, araçta yapılan aramalarda ise 2 Ton Skunk (Hibrit esrar) ele geçirildi.

BAKAN AÇIKLADI
Şüpheliler Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Ele geçirilen Skunk’un şu ana kadar tek seferde ele geçirilen en yüksek miktar olduğu öğrenildi. Operasyonla ilgili ilk bilgiyi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu verdi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ise twitter üzerinden detay paylaşarak, emniyeti tebrik etti.

 

[old_news_related_template title="Bursa'da 'Narko Timsah' operasyonu" desc="Bursa'da  4 bin polisin sabah 05.30'da başlayan operasyonunda daha önceden belirlenmiş yüzlece eve baskın düzenlendi. Helikopter de havadan operasyona destek verdi. 'Narko Timsah'ın, Bursa tarihinin en yüksek katılımlı operasyonu olduğu bildirildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/aw620243_03_16_9_1549951677.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/bursada-4-bin-polisle-safak-operasyonu-operasyonu-3491373/"]

DHA