Bahçelievler'e bağlı Mahmutbey Caddesi üzerindeki günlük kiralık bir daireden ! 1 Nisan Günü kötü kokular gelmesi üzerine bina sakinleri polise haber verdi. Binaya gelerek inceleme yapan ekipler, dairede bulunan koltuğun altında parmakları kulakları kesilen bir kadın cesedi buldu. Kadının cesedinin kimliğinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderen ekipler, çevredeki güvenlik kameralarını da incelemeye aldı. Öldürülen kadının Afganistan uyruklu Najia Arabzai olduğu belirlenirken, taksiyle geldiği binaya valizle giren bir kişiye ulaşarak takip başlattı.

Öldürülen Afganistan uyruklu Najia Arabzai


Taksiciye ulaşan ekipler, valizli şahsın Zeytinburnu'na bağlı Çırpıcı Mahallesi'nden bindiğini söyledi. Çalışmalarını Zeytinburnu'nda yoğunlaştıran ekipler, şüphelinin Afganistan uyruklu Zivar Gol Ravan (27) olduğunu belirledi. Kısa süreli takibin ardından Afganistan uyruklu Zivar Gol Ravan gözaltına alındı. Emniyete götürelerek sorguya alınan şüpheli ilk ifadesinde, "Ben evlenmek istiyordum. Son zamanda başkaları ile görüştüğünü öğrendim. Bunun üzerine aramızda çıkan tartışma sonucu öldürdüm" dedi.

ÖLDÜRÜP VALİZE KOYMUŞ

Yapılan araştırmalarda Ravan'ın sevgilisi olan Najai Arabzai'yi Zeytinburnu'nda beraber kaldıkları evde öldürüp kestikten sonra valize koyduğu belirlendi. Daha sora da taksi çağırıp Bahçelievler'de kiraladığı eve götürüp koltuğun içine yerleştirdiği tespit edildi. Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.