İ. D. (35) bir arkadaşıyla 29 Aralık günü gece 00.30 sıralarında trafiğe çıktı. Fatih’e bağlı Kızılelma Caddesi’ne gelen İ. D. ile caddede yürüyen Doğuş P. (26) arasında yol verme tartışması yaşandı. Aracından inen İ. D. ile Doğuş P. arasında kavga çıktı.

id

 

BİÇAKLA SALDIRDI

Kavga büyümesi üzerine Doğuş P. yanındaki bıçakla İ. D.'ye saldırdı. Vücuduna aldığı bıçak darbeleriyle İ. D. yere yığılırken, Doğuş P. olay yerinden kaçtı. Arkadaşının ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan İ. D. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

FATİH’TE YAKALANDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri ise İ. D.'nin arkadaşlarının bilgisine başvurduktan sonra çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemeler sonucu kimliği belirlenen Doğuş P.'yi  yakalamak için takip başlatıldı. Sürdürülen takipler sonucu şahıs Fatih’te saklandığı adreste yakalandı. Emniyette yapılan sorgulamalarda Doğuş P.’nin çok sayıda suçtan kaydı olduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi.