9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin son gününde hafta sonunu ve güzel havayı fırsat bilen İstanbullular Belgard Ormanı'na akın etti.

Kimi vatandaş arkadaşlarıyla birlikte sazlı sözlü türküler söyledi, kimisi de hamak keyfi yaparak temiz havanın tadını çıkardı.

Mangal yakarak piknik de yapan vatandaşlar, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi.

ZEYTİNBURNU SAHİLİNDE DE DOLDU TAŞTI!

Zeytinburnu sahilinde de piknik yapanlar oldu. Bazı vatandaşlar mangallarını yakıp piknik yaparken, bazıları ise serinlemek için denize girdi.

Bazı vatandaşların, gider akıntısının olduğu yerde denize girdikleri ve balık tuttukları görüldü.Özellikle Kadıköy Caddebostan ve Zeytinburnu sahillerinde de yoğunluğa neden olan vatandaşlar, aile ve arkadaşlarıyla birlikte vakit geçirdi.

Kadıköy Caddebostan sahili akşam saatlerinde havanın serinlemesi ile birlikte adeta vatandaşların akınına uğradı. Sahildeki yoğunluk akşam 18.00'den itibaren daha da arttı. Sahildeki insan kalabalığı havadan da görüntülendi. Seyyar sandalye ve piknik örtüleri ile birlikte sahile gelen vatandaşların birçoğu yer bulmakta zorlandı. Sahilde bazı vatandaşlar aile ve arkadaşları ile birlikte piknik yaparken, bazı vatandaşlar da sahil yolunda bisiklet ve paten sürdü. Kimi vatandaşlar da çocukları ile vakit geçirerek kitap okumayı tercih etti.

Yerli ve yabancı çok sayıda ziyaretçi ağırlayan Caddebostan sahilindeki kalabalıktan bazı vatandaşlar memnun olduğunu ifade etti. Özellikle hafta sonu işlerin arttığını belirten seyyar satıcı da yoğunluktan dolayı memnun olduğunu belirtti.