İYİ Parti'de beklenen açıklama yapıldı ve Millet İttifakı'nın Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak Hayati Tekin açıklandı.

Ankara'da adaylık görevini alan İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Samsun'un öz evladı olarak ayrım yapmaksızın halkın tamamının oylarına talip olduğunu söyledi.

Hayati Tekin, "Allah'ın izniyle Samsun'a hizmet için talibim. 31 Mart'ta yapılacak olan belediye seçimidir, hizmet seçimidir. Samsun'a hizmet particilik ile olsaydı ben 45 yıllık partimi bırakmazdım. Samsun'a hizmet için talip oldum, toplumun hizmetine talibim. Tecrübemi öz memleketim olan Samsun'un gençlerinin daha güzel, daha zengin, daha müreffeh, daha çağdaş bir kentte yaşaması için harcayacağım. Hedefim Samsun'da kendimi aşmaktır. Allah'ın izniyle bunu başaracağıma inanıyorum. Ben inancı sağlam bir insanım, halkımın duaları ve oylarıyla bunu gerçekleştireceğiz. Hep beraber güzel günler yaşayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

iyi-parti-samsun-adayi-2

HAYATİ TEKİN KİMDİR?


3 Nisan 1959'da Samsun Tekkeköy Çırakman köyünde doğdu. Gazi Üniversitesi Mimarlık Fakültesini bitirdi. Devlet Su İşleri ve Samsun Büyükşehir Belediyesinde mimar olarak çalıştı. Kutlukent ve Tekkeköy Belediye Başkanlığı görevlerinde bulundu. 26. Dönem CHP Samsun Milletvekili Tekin, evli ve üç çocuk babasıdır.