Yangın, akşam saatlerinde ilçedeki İzmir Serbest Bölgesi'nde (İZBAŞ) rüzgar gülü üretimi yapan fabrikanın geri dönüşüm bölümünde bilinmeyen nedenle çıktı. Geri dönüşüm bölümünden yükselen dumanı gören çalışanlar durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi.

[old_news_related_template title="Son dakika: İstanbul'da yolcu teknesinde yangın!" desc="Üsküdar'da bir yolcu teknesinde henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Dumanların yükseldiği teknedeki yolcular, diğer tekneler ile tahliye edildi. İtfaiye ekiplerinin yanan tekneye müdahalesi sürüyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/11/iecrop/uskudar-dha_16_9_1557590133.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-istanbulda-yolcu-teknesinde-yangin-4762891/"]

İhbar üzerine, fabrikaya çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Bölgeye gelerek yangına müdahale eden itfaiye ekipleri yaklaşık 2 saat süren çalışma sonucunda, geri dönüşüm bölümündeki alevleri kontrol altına aldı.

Kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  DHA