Sabah saatlerinde kağıt toplayıcıları bir çöp konteynerinde bir kişiye ait iki bacak bularak polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik şeridi çekerek bacakların bulunduğu çuvalı incelemeye aldı. 

FOTO:DHA - Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor.

CİNAYETİ ÇUVAL DETAYI AYDINLATTI

Yapılan incelemeler sonucu bacakların içine konulduğu çuvalın üzerinde telefon numarası yazan bir kargo şirketine ulaştı. Kargo şirketi çuvalla kargonun gönderildiği kişinin adını polise verdi. Bunun üzerine harekete geçen polis, Fahrettin Öztürk ismine ulaşarak teknik ve fiziki takip başlattı. Sürdürülen takipler sonucu şüpheli Fahrettin Öztürk (31) ve kendisine yardım eden 3 arkadaşı Başakşehir’de gözaltına alındı.

PARASAL NEDENLERLE TARTIŞMA YAŞADILAR

Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirilen şüpheli Fahrettin Öztürk sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda cinayet şüphelisi Fahrettin Öztürk ile amcası Rıfat Rıza Öztürk (55) birlikte traktör satış işi yapıyordu. Bir süre sonra Fahrettin Öztürk’ün harcamalarından dolayı amcası ile aralarında tartışmalar yaşanmaya başladı.

Şüpheli yakalanarak emniyete getirildi.


ÖNCE ATEŞ ETTİ SONRA PARÇALADI

Dün gece saatlerinde de Başakşehir’de işyerinde çıkan tartışma sonucu Fahrettin Öztürk amcası Rıfat Rıza Öztürk’ü silahla öldürdü. Cinayetin ardından Fahrettin Öztürk amcası Rıfat Rıza Öztürk’ün cesedini parçaladıktan sonra arkadaşlarının yardımıyla çuvala koyduğu uzuvları çeşitli yerlere attığı öğrenildi. Şüphelinin sorgusu sürerken, polis ekipleri cesedin diğer parçalarını bulmak için çalışmalarını sürdürüyor.