Olay, Acıbadem Mahallesi Acıbadem Caddesinde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, cadde üzerinde bulunan bir tekel bayisine araçla gelen kişi yada kişilerin ellerindeki otomatik silahla dükkana ateş açtı.

Açılan ateş sırasında cadde üzerinde Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı devriye gezen polis ekipleri olayı görür görmez yakında bulunan ekiplerden yardım istedi. Olay yerinde çok sayıda polis ekipleri sevk edildi. Olay sırasında polis ekipleriyle saldırganlar arasında kısa süreli çatışma yaşandı. Saldırganlar ardından olay yerinden hızla uzaklaştı.

Yaşanan çatışma sırasında ise yolda yürüyen iki kişi yaralandı. Sağlık ekipleri yaralanan kişilere ilk müdahalesinin ardından ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırırken yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

[old_news_related_template title="Bağcılar'daki silahlı çatışmada facianın eşiğinden dönüldü" desc="İstanbul Bağcılar'da sokak ortasındaki çatışma sırasında silahtan çıkan kurşunlar iki çocuğun bulunduğu evdeki televizyona isabet etti. Evde oyun oynayan çocuklar kurşunlardan kıl payı kurtulurken, çatışmada 1 kişi yaralandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/02/iecrop/resimid_82086521_8208652_16_9_1556831354.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/bagcilardaki-silahli-catismada-facianin-esiginden-donuldu-4655903/"]

DAHA ÖNCE DE TEKEL BAYİSİNE ATEŞ AÇMIŞLAR

Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alarak caddeyi bir süreliğine trafiğe kapattı. Olay yeri inceleme ekipleri olayın yaşadığı yerde yaklaşık bir saat delil araştırması yaptı. Cadde üzerindeki iş yerlerinde mermi delikleri ile sokakta 50'ye yakın boş mermi kovanı olduğu görüldü.

[caption id="attachment_4657604" align="alignnone" width="880"] DHA[/caption]

Silah seslerine uyanan bir kişi, "Bundan bir ay önce yani tam olarak hatırlayamıyorum ama burada yine silah atıldı. İlk atılan tabancaydı ama ikinci atılan seriydi. Ben de merak ettim şimdi bir daha ateş edilince onu merak ettim, polislere mi ateş ettiler henüz bilmiyorum" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. AJANSLAR