Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları:

Keçiören'in güçlü bir belediye başkanına ihtiyacı var. O nedenle oylarımızı güçlü adayımıza vereceğiz. Mansur Yavaş iftilar nedeniyle ve aklanması nedeniyle bir Türkiye markası. Büyükşehirde oylarımızı Mansur Yavaş'a vereceğiz. Ben de söz veriyorum vatanımız için sonuna kadar çalışacağım.

'BENİ ASACAKLARMIŞ...'


Dün Kılıçdaroğlu'nu da asmamız lazım diyorlar. Bana saldıran PKK idi, şimdi başka bir cepheden aynı kafa saldırıyor. Kimden hangi saldırı gelirse gelsin büyük Türkiye davasından, Atatürk'ün yolundan asla dönmeyeceğim. Efendim beni asacaklarmış da ben korkacakmışım. Beni asacaklarmış, benim idamım için kanun getireceklermiş, getirmezseniz namertsiniz, imzalamazsam namerdim.

Ankara Türkiye Cumhuriyeti devletinin başkenti, milli kurtuluş savaşının merkezi, gazi Meclis'i bağrına basan Ankara... Ankara'yı yıllardır yönetiyorlar, Ankara'nın hiçbir sorununu çözmüyorlar. Rant dağıttılar ama artık Ankara'nın da huzura ihtiyacı var. Ankara'nın da trafik sorununun çözülmeye ihtiyacı var, esnafın, sanayicinin huzur içinde yaşamaya ihtiyacı var. İşsizlik almış başını gidiyor.