CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara Çubuk'taki şehit cenazesinde uğradığı saldırının, yeni görüntüleri ortaya çıktı. CHP tarafından bu görüntüler, savcılığa sunuldu. Yaklaşık 6 dakika 28 saniyeden oluşan görüntüler, Kılıçdaroğlu'nun cenazeye gelişinden başlıyor. Şehit babası ve taziye sırasında bulunanların elini sıkan Kılıçdaroğlu'na, yakın koruması yer gösteriyor.

AKP GENEL SEKRETERİ KILIÇDAROĞLU'NUN ELİNİ SIKMIYOR

Kılıçdaroğlu'nun hemen solunda bulunan AKP Genel Sekreteri Fatip Şahin'in ise Kılıçdaroğlu'nun tokalaşmak için uzattığı elini sıkmayarak havada bıraktığı görülüyor. Bu esnada ve sonrasında provokatörler sahneye çıkıyor.

YÜRÜMESİNİ ENGELLİYORLAR

Yerine geçmeye çalışan CHP Lideri Kılıçdaroğlu'na, ilk önce sözlü protesto yapılırken sonrasında kargaşa çıkıyor. Görüntülerde yer alan kişilerin kol kola girerek Kılıçdaroğlu'nun, ilerlemesini durdurmaya çalıştığı da açıkça görülüyor.

"VURALIM, ÖLDÜRELİM"

Kılıçdaroğlu ve yanındaki CHP'lilere taş, sopa ve demir çubuklarla yapılan saldırı da anbean kameralara yansıyor. Ortaya çıkan yeni görüntülerde, cenazeye katılan bazı şahısların "Vuralım, öldürelim." diye bağırması da dikkatlerden kaçmıyor.