Mehmet Ali KAYACI / İsmail AKIN 

Türk Kızılay Konya Şubesi Başkanlığı’nın yaptığı kongrede yeni başkan Konya Ticaret Odası eski başkanı ve AKP eski milletvekili Hüseyin Üzülmez oldu. Üzülmez, görevi Kızılay Konya Şubesi’nin 55 yıl başkanlığını yapan Kemal Gödeneli’den devraldı.

Olağan genel kurula 900 üyenin yarısı katılırken, katılım sayısının yarısından oy alan Üzülmez, tek liste ile gidilen seçimde Türk Kızılay’ı Konya Şubesi’nin yeni başkanı seçildi. Devir teslim töreninde konuşan eski başkan Kemal Gödeneli, “Elimizin ulaştığı ve imkanlar ölçüsünde yardıma muhtaç kişilere ulaştık. Bugün Konya şubesini iyi bir noktada teslim ettiğimizi düşünüyorum” dedi.

“BANKADA 22 MİLYON LİRA PARAMIZ VAR”


Gödeneli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Şimdi, 2018 senesindeki kira gelirimiz 4 milyon 500 bin arkadaşlar, 2018 senesindeki mevduatımızın geliri 3 milyon 550 bin lira, ayrı yetten bankada 22 milyon lira paramız var. Yani bu inşaatları yapabilmek için potansiyel.”

Türk Kızılay’ın Antalya şube başkanlığına Esra Özkoç seçildi.

ANTALYA’DA DA SEÇİM VARDI


Türk Kızılay’ın Antalya şube başkanlığına, AKP’li Esra Özkoç seçildi. Özkoç bir dönem AKP Antalya Kadın Kolları eski başkanlığını yürütmüştü.
Yeni başkan Esra Özkoç, “Aldığımız bayrağı ekip olarak daha yükseklere taşımak için elimizden geleni yapacağız. Seyirci kalmayı değil, gönüllü olmayı tercih ediyoruz. Yok etmek yerine yaşatmanın dünyasına, gönüllüler dünyasına davet etmek istiyorum” dedi.