İran uyruklu 37 yaşındaki Nafiseh M. 4 Ocak Günü Bany isimli Pomernian cinsi köpeği ile birlikte Taksim Meydanı’nda gezintiye çıktı. Gezinti esnasında köpeğini kaybeden İranlı kadın karakola giderek durumu polise bildirdi.

kopek1

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri çevredeki MOBESE kameralarını incelemeye aldı. İncelemeler sonucu, Pomernian cinsi köpeği Taksim Meydanı’nda bulan bir kadının atkı ile sardıktan sonra bir taksiye bindiği belirlendi. Taksi şoförü ile irtibata geçen ekipler, köpeği bulan kadının indiği yeri belirleyerek alan çalışması yaptı. Yapılan çalışmalar sonucu Şişli Merkez Mahallesi’nde köpek ve kadın tespit edildi. Köpeği muhafaza altına alan ekipler, Mehtap U.‘nun ise ifadesine başvurunca gerçek ortaya çıktı.

[old_news_related_template title="Başıboş köpekler öğrenciyi hastanelik etti! | Son dakika haberleri" desc="Bursa'nın Gürsu ilçesinde başıboş köpekler bir öğrenciyi yaraladı. Geçtiğimiz günlerde Kayseri'de de lise öğrencisi Mehmet Özer köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetmişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/kopek-arsiv_16_9_1547133078.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/basi-bos-kopekler-ogrenciyi-hastanelik-etti-3073509/"]

İfadesine başvurulan Mehtap U.’nun, köpeği bulduktan sonra sahibini aradığı, bulamayınca da evine götürdüğü belirlendi. Hayvansever olduğu anlaşılan Mehtap U.’nun köpeği bulduktan sonra sosyal medya hesabından bulduğuna dair ilan verdiği de ortaya çıktı.