CHP lideri Kılıçdaroğlu kurmaylarına, aralarında Bodrum, Silivri, Maltepe ve Etimesgut'unda bulunduğu ilçelerin aday adaylarıyla ilgili son değerlendirmeyi yapacağını bildirdi.

Etimesgut Belediye Başkan adaylığı için ismi geçen ve daha önce CHP'den ihraç edilen Aylin Nazlıaka'nın Parti Meclisi (PM) tarafından affedilmeden adaylığının söz konusu olmadığı bildirildi. Kılıçdaroğlu'nun bu durumu Aylin Nazlıaka'ya söylediği öğrenildi.

Etimesgut için Kılıçdaroğlu'nun avukatı Celal Çelik'in en kuvvetli aday olduğu CHP Genel Merkezi'ndeki yetkililer tarafından dile getirildiği belirtildi.

[old_news_related_template title="Ekrem İmamoğlu'ndan Başakşehir'e gönderme!" desc="İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmalarını Bayrampaşa'da sürdürdü. İmamoğlu burada Başakşehir'in belediye tarafından kurulmasına dikkat çekerek, 'Bir spor kulübü kurup bu benim kulübüm demeyeceğim. Ben var olan spor kulüplerine hizmet edeceğim. Benim kulübüm İstanbul da var zaten. İstanbul da yüzlerce, binlerce amatör kulüp var zaten, hepsi benim kulübüm. İstanbul'un markaları var, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş gibi…' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/02/iecrop/imamoglu-dha_16_9_1549392080.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekrem-imamoglundan-basaksehire-gonderme-3408269/"]