Olay, akşam saatlerinde Cirikpınar Mahallesi’nde meydana geldi. Mahalledeki çay ocağında karşılaşan ve aralarında kan davası olduğu öğrenilen Sami U. ile Fethi A. arasında tartışma çıktı. Tartışma, Fethi A.’nın akrabası Nihat K.’nın da dahil olmasıyla büyüyerek silahlı kavgaya dönüştü.

[old_news_related_template title="Son dakika... AKP'nin aday tanıtım toplantısı öncesi kavga çıktı" desc="AKP lideri ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katıldığı törende AKP'nin İstanbul adayları tanıtıldı. Törenin adresi Bakırköy'deki Sinan Erdem Spor Salonu ise saatler öncesinden doldu. Erdoğan'ın salona gelmesine dakikalar kala ise AKP'liler arasında yer kavgası çıktı. AKP'de 'genel başkanın katıldığı toplantıda kavga çıkması' nedeniyle bir ilk olan olayda yumruklar havada uçuştu. Kavga, salon görevlileri tarafından uzun uğraşlar sonucu yatıştırıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/12/iecrop/akppp1_7040729_16_9_1546079330.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/son-dakika-akpnin-aday-tanitim-toplantisi-oncesi-kavga-cikti-2912131/"]

Çevredekilerin dehşet dolu bakışları arasında yaşanan kavgada Sami U. üzerindeki bıçakla Fethi A.’yı yaraladı. Nihat K. ise aracındaki av tüfeğini getirerek Sami U.'ya ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalardan kurtulan Sami U. bıçakla Nihat K.'yı da yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan yaralılar,  ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yaralılardan Fethi  A., doktorların tüm çabasına rağmen yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan Nihat K.’nın sağlık durumunun ise iyi olduğu öğrenildi.

Polis, Sami U.’yu gözaltına alırken olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.  DHA