Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında iki dönem belediye başkanlığı yaptığı Beypazarı'nda düzenlenen mitinge katıldı. Yavaş'a İYİ Parti Beypazarı Belediye Başkan adayı Veysel Ayık da eşlik etti. Mansur Yavaş, miting alanına girmeden önce, 'Başkanım memleketiniz Makedonya'ya hoş geldiniz' pankartının altında basın mensuplarının sorularını cevapladı. Yavaş asılan pankartla ilgili olarak, "Ankara'daki kirli siyaset bunlarla başladı. Beypazarı'ndaki hemşehrilerimiz de güzel bir jest yapmışlar. Makedonyalı olmak bizi incitmez. Makedonyalı olsak da gurur duyarız. Cenabı Allah bizi burada dünya getirmiş. Arkadaşlar bu pankart ile bir mesaj vermek istemişler. Teşekkür ediyorum onlara" ifadelerini kullandı.

DHA


'ANKARA'DA AÇ İNSAN KALMAMALI'

'Beypazarlı kadınların hiçbirisi evde oturmuyor. Bunu Ankara'da da yapacak mısınız?' sorusu üzerine, Mansur Yavaş şunları söyledi:

"Tabii ki amacımız Ankara'da istihdam sağlamak, Ankaralıyı zengin etmek. Ankaralı artık çılgın projelerden bıkmış. Ankara'nın parasını boş projelere gömmenin alemi yok. Öncelikle Ankara'da aç insan kalmamalı, yatağa aç giren çocuk kalmamalı, okumayan çocuk kalmamalı. Beypazarı küçük bir örneği oldu ama Ankara'da daha büyük imkânlarla bunu sağlayacağız. Ankara'yı sanayide, üretimde birinci yapıp, başkentimizi çağdaş, gelişmiş ülkelerdeki başkentlerle yarışır hale getirmek hatta onların önüne geçmesini istiyoruz."

DHA


'BENİ SAHİPLENDİLER'

'Ankara'nın bütün ilçelerini gezdiniz. Neler söylemek istersiniz?' sorusunu yanıtlayan Yavaş, seçim öncesi yaşanan olayların Ankaralıları üzdüğünü belirterek şöyle dedi:

"Artık anlatılanların iftira olduğunu herkes biliyor. Ankara, düzgün siyaset istiyor. Beni de Beypazarı'ndan tanıyorlar, beni sahiplendiler. Bu sefer inşallah Beypazarı'nda oy rekoru kırılacak. Çalışmaya devam edeceğiz. Sandık güvenliği çok önemli, hep beraber sandıklara sahip çıkacağız. Ben Beypazarı'nın arkamda duracağına inanıyorum. Onların verecekleri oylar iftiralara karşı en büyük yanıt olacak."