Önceki gün Arnavutköy Yassı Ören yolundan geçen vatandaşlar, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'na bir kişinin bir aracı yakarak kaçtığı ihbarında bulundu. Yangını söndüren itfaiye, araçta yanmış bir ceset bulmuştu. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlatmış ve kimlik tespiti için cesedi Adli Tıp Kurumu’na göndermişti. Yapılan araştırmalar sonucunda olayın üzerindeki sır perdesi aralandı.

GPS KAYDI MERCEK ALTINA ALINDI


Cesedin Behzat T.’ye ait olduğu belirlenirken, yanan araçta bazı tapu kayıtları evraklarla, GPS kaydının incelenmesi cinayetin sırrının çözülmesine neden oldu.

FOTO: İHA

KARDEŞLERİN MİRAS KAVGASI ÇIKTI


Yapılan araştırmalara göre; Behzat T. aracıyla seyir halindeyken kardeşi İsmail T. tarafından durduruldu. İsmail T.’nin de araca binmesiyle iki kardeş arasında miras tartışması başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine İsmail T. sert bir cisimle kardeşi Behzat T.’nin kafasına vurdu. Başına aldığı darbeyle kanlar içinde kalan Behzat T.’yi şoför mahallinden indirerek arka koltuğa geçiren İsmail T. aracı kendisi kullandı. Yassıören Yolu’na gelince de kaza süsü vermek amacıyla kardeşinin bulunduğu otomobili yakarak uzaklaştı.

VE YAKALANDI


Olayla ilgili soruşturmayı tamamlayan ekipler, kısa sürede İsmail T.’yi yakaladı. Yapılan sorguda İsmail T.’nin olayı itiraf ettiği öğrenildi.