Müjdat Gezen, Metin Akpınar ile birlikte yargılandıkları davaya ilişkin olarak bir kitap yazdı. 'Haddini Bil' isimli kitap, Kırmızı Kedi Yayınevi tarafından çıkarıldı.



Kitap, yayınevinin Twitter hesabında "Müjdat Gezen, 58 yıllık arkadaşım dediği Metin Akpınar ile birlikte uğradıkları yargı işkencesiyle ilgili görüşlerini sıcağı sıcağına okurlarıyla paylaşıyor" ifadesiyle tanıtıldı.

NE OLMUŞTU?

Usta sanatçılar Metin Akpınar ve Müjdat Gezen, duayen gazeteci Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası programında söyledikleri sözlerden dolayı savcılık tarafından ifade vermeye çağrılmış ve mahkeme iki usta sanatçıya her hafta karakola imza verme zorunluluğu ve yurt dışına çıkış yasağı getirmişti.

Savcılık soruşturması sonrası RTÜK, Halk Arenası programına 5'i Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın konuk olduğu, 3'ü de usta kalem gazeteci Yılmaz Özdil'in konuk olduğu programlar olmak üzere toplamda 8 program durdurma cezası vermişti.

[old_news_related_template title="Müjdat Gezen ve Metin Akpınar'ın yaptığı itiraz reddedildi" desc="Halk TV’de yayınlanan Halk Arenası programında yaptığı açıklamalar nedeniyle haklarında soruşturma başlatılan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar’ın adli kontrol kararına yaptıkları itiraz reddedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/img_7221_16_9_1545902797-880x495_16_9_1546595659.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/mujdat-gezen-ve-metin-akpinarin-yaptigi-itiraz-reddedildi/"]

[old_news_related_template title="Müjdat Gezen: Suçumun ne olduğu söylenmiyor" desc="Katıldığı bir televizyon programında sarf ettiği sözler nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan ve adli kontrol şartıyla serbest bırakılan usta sanatçı Müjdat Gezen, bugün 4. İmzasını atmak üzere karakola geldi. İstanbul Barosuna kayıtlı bazı üyeler karakola imza atmak için gelen Müjdat Gezen'i yalnız bırakmadı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/mujdat-gezen-880-dha_16_9_1547983901.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mujdat-gezen-sucumun-ne-oldugu-soylenmiyor-3195084/"]