Bursa'nın İznik ilçesinde kahvehane işletmeciliği yapan İsmail Acar, "Kılıçdaroğlu İznik'te konuşma yaptığı sırada "Martın sonu bahar olacak" diye seslendim. CHP'nin kullanmış olduğum cümleyi bugün slogan haline getirmesi beni çok mutlu etti. İnşallah bu seçimin sonubahar olacak" dedi.

KILIÇDAROĞLU AÇIKLAMIŞTI


CHP lideri Kılıçdaroğlu katıldığı televizyon programında sloganın nasıl ortaya çıktığını şöyle ifade etmişti; "Bursa İznik'te kahvede oturduk canı yanan vatandaş bunu dile getirdi. 'İnşallah Mart'ın sonunda bahar gelir' dedi. Bundan güzel slogan mı olur dedik. Bu çok güzel bir ifadeydi. Hepsinin canı yanmış vaziyette. Düne kadar rahat geçinen bu insanlar geçinemiyorlar."

[old_news_related_template title="CHP'li Öztrak: Seçim şartlarına aykırı süreç yaşıyoruz" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, 'Eşit olmayan, adil olmayan, gerçekten adil seçim şartlarına aykırı olan bir süreci yaşıyoruz' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/resim1_7825333_16_9_1553252957.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/chpli-oztrak-secim-sartlarina-aykiri-surec-yasiyoruz-4075756/"]