Olay, saat 19.00 sıralarında Gazipaşa Bulvarı'ndaki düğün salonunda meydana geldi. Düğün salonuna gelen işletme sahipleri Ahmet K. ve İsmet K., ortakları Yahya Y., Hasan E. ve Hançer E. ile tartışmaya başladı.

[old_news_related_template title="Korna tartışması meydana savaşına döndü" desc="Ankara'nın Sincan ilçesinde sürücülerin korna tartışması meydana savaşına dönüştü. Sürücüler arasında tekme tokat yaşanan kavga araya giren vatandaşların çabalarıyla zorlukla önlendi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/korna_16_9_1551694719.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/korna-tartismasi-meydana-savasina-dondu-3773139/"]

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine, iddiaya göre İsmet K., belinden çıkardığı tabanca ile Yahya Y., Hasan E. ve Hançer E.'yi vurarak yaraladı, kendisini de bıçaklanarak yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralıların durumunun iyi olduğu belirtilirken, olayda kullanılan suç aletlerine polis tarafından el konuldu.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.  DHA