İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 'ortak TV programı yapacak mısınız?' sorusuna AKP'li Yıldırım, "Kesin tabi. Prensip olarak olur dedik. Arkadaşlarımız her iki partiden de detayları konuşuyor" demişti. Programın hangi kanalda ve kim tarafından sunulacağı merak edilirken SÖZCÜ'nün usta kalemi Yılmaz Özdil'den dikkat çeken bir teklif geldi.

[old_news_related_template title="Yıldırım, İmamoğlu ile TV programına 'kesin' çıkacak!" desc="İstanbul'un seçilmiş Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile 'ortak TV programı yapacak mısınız?' sorusuna AKP'li Yıldırım, 'Kesin tabi. Prensip olarak olur dedik. Arkadaşlarımız her iki partiden de detayları konuşuyor' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/06/iecrop/yildirm-imamoglu_16_9_1559857821.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/yildirim-imamoglu-ile-tv-programina-kesin-cikacak-5062557/"]

Sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Özdil, "Ekrem İmamoğlu'yla Binali Yıldırım tartışmasını yalaka gazeteciler yönetmesin... İstanbul konuşulacak, iktidarın yüreği yetiyorsa, Kadir Topbaş, Ali Müfit Gürtuna, Nurettin Sözen ve Bedrettin Dalan sorsun, adaylar cevaplasın" ifadelerini kullandı.

İşte Özdil'in o paylaşımı;