'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi ile ortaya atılan iddialar kan donduruyor. Ailenin damadı Tuncel Ustael etrafında dönen cinayet, tecavüz  ve işkence iddiaları henüz açıklığa kavuşmamışken olayla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Tecavüz ve işkence sonucu yaşamını yitirdiği düşünülen ve 2008 yılından bu yana kayıp olan Meryem Tahnal ve kızı Melike'nin cesedinin bulunması için Kocaeli'de kaybolduğu yerde kazı çalışması başlatılmıştı.

KEMİK PARÇALARI BULUNDU


Bugün sabah saatlerinde devam eden çalışmalarda toprak altından kemik parçası çıktı. Yaklaşık 2 dönümlük alan içinde devam eden çalışmalar sırasında bulunan kemik parçasının olduğu alanda kazılar yoğunlaştırıldı. Bulunan kemik, polis ekiplerince inceleme yapılması için kazı alanından çıkarıldı.

BAKANLIK EL KOYDU


Olayın toplumda infial yaratmasının ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı olaya müdahil oldu. Bakanlıktan yapılan açıklamada, Palu ailesi hakkında sağlık tedbirleri alınacağı ve ailenin damadı Tuncel Ustael hakkında suç duyurusunda bulunulacağı belirtildi.

[old_news_related_template title="Türkiye'nin konuştuğu kan donduran hikayesiyle Palu ailesi | Son dakika haberleri" desc="'Müge Anlı ile Tatlı Sert' ile gündeme gelen Palu ailesi ile ortaya atılan iddialar kan donduruyor. İlk olarak 21 Aralık tarihli programda Türkiye Palu ailesini tanıdı. Peki Palu ailesi olayı nedir? Palu ailesi nereli? İşte merak edilenler..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/palu-ailedsi_16_9_1546849212.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/palu-ailesi-olayi-nedir-palu-ailesi-nereli-tum-turkiye-konusuyor-3016816/"]