Palu Ailesi hakkında gelişmeler sürüyor... Geçtiğimiz gün Palu Ailesinden 6 kişi tutuklanmıştı. Son olarak Tuncer Ustael'in iddia ettiği yeri tarif etmesi üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi'nin arama yaptığı yerde kemik parçası bulundu. Müge Anlı ise sunuculuğunu yaptığı Tatlı Sert programında, ailenin, kayıp olarak aranan Meryem ve Melike Tanhal’ın öldüğünü itiraf ettiklerini ancak nasıl öldüklerine dair farklı ifadeler verdiklerini söyledi.

İTİRAF MI ETTİLER?

Müge Anlı, 5 yıl önce kapanan soruşturma dosyasının, yaptıkları yayınların ihbar kabul edilmesi üzerine yeniden açıldığını hatırlattı.

Anlı, Palu ailesinin, Meryem ve Melike Tanhal’ın öldüklerini ve kendileri tarafından gömüldüğünü itiraf ettiklerini belirtti.

Ancak Anlı’ya göre aile, Meryem ve Melike Tanhal’ın nasıl öldüğüne dair farklı ifadeler verdi.

Resmi makamlardan ise bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Bir kemik parçası daha bulundu! Palu Ailesi olayında son gelişmeler…

PALU AİLESİNDEN SADECE 1 KİŞİ TAHLİYE OLDU!

Kocaeli Emniyeti Asayiş Büro Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan kayıp Meryem Tahnal’ın babası Harun Palu, annesi Havva Palu, ağabeyi İsa Palu, kardeşleri Fatih Palu ve Ayşe Palu, ailesinin damadı Tuncer Ustael ve eşi Emine Ustael, sabah saatlerinde Körfez Adliyesine sevk edildi. Adliyede işlemleri tamamlanan 7 kişiden baba Harun Palu serbest bırakılırken diğer 6 kişi ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

[old_news_related_template title="Palu ailesi iğrençliklerine bir yenisi eklendi!" desc="Palu ailesi son haftalarda Türkiye gündeminin ilk sıralarında yer alıyor. Palu ailesinin detayları incelendikçe mide bulandırıcı iddialar beraberinde geliyor. Palu Ailesi 3 cinayet, 4 çocuğa tecavüz, gasp, işkence ile anılıyor. Son olarak Tuncer Ustael'in karısı Emine Ustael, ölen Meryem Tanhal'ın, kocası Tuncer'e ilaç verip tecavüz ettiğini iddia etti. İşte gündemden düşmeyen isim Tuncer Ustael ve Palu ailesi olayının tüm detayları..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/palu-ailesi-8_16_9_1547013138.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/palu-ailesi-son-detaylar-bir-tecavuz-iddiasi-daha-geldi-3046426/"]

[old_news_related_template title="Tuncer Ustael'in ifadesi ortaya çıktı! Palu Ailesi damada neden sahip çıkıyor?" desc="21 Aralık'ta Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran Palu Ailesinin her satırı korkunç hikayesi Türkiye'nin gündeminden düşmüyor. 'Cinci Hoca' olarak bilinen Tuncer Ustael hakkındaki iddialar kan donduruyor. Palu Ailesi olayında yaşana son gelişme ise damat Tuncer Ustael'in ifadesi oldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/01/iecrop/palu-ailesi-6_16_9_1546944472.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/tuncer-ustaelin-ifadesi-ortaya-cikti-palu-ailesi-damada-neden-sahip-cikiyor-3033665/"]