Pendik, Harmandere Mahallesi, Petek Sokak’ta meydana gelene olay, ihbar üzerine ortaya çıktı. Polisi arayan bir kişi komşusunun evinden ağır kokular geldiğini belirledi. Bunun üzerine adrese giden ekipler, arkadan kilitli olan kapıyı kırarak açtı. İçeriye giren ekipler, Firdevs S. ile Yalçın K.’nin cesediyle karşılaştı. Ekiplerin yaptığı incelemede, cesetlerin yanında bir tabanca bulundu. İncelemelerde 2 boş kovan bulan ekipler, Yalçın K.’nın bileklerinde de kesi izleri olduğunu belirledi. Çalışmalarda, evin banyosunun kapı kollarında da kan izi tespit edildi.

Firdevs S.


Olay Yeri İnceleme ekipleri ve cinayet uzmanı olan polis ekiplerince yapılan tespitlerde; olayın geçtiğimiz cumartesi günü yaşandığı anlaşıldı. İddiaya göre; Yalçın K. kız arkadaşı, Firdevs S.’yi tabancayla vurdu. Daha sonra, banyoya giderek bileklerini keserek intihar etmeyi denedi. Ardından öldürdüğü sevgilisinin yanına geldi. Başını öldürdüğü sevgilisinin başına dayadı. Ardından tabancasını kendi başına dayayarak ateş etti.

Firdevs S. ve Yalçın K.’nın cesetleri Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.