Maltepe'de lüks bir rezidansta Didem Mengü'yü (30) öldürüp bavula koyduktan iki gün sonra kendisini polise ihbar eden müteahhit Abdüsselam G., (29), emniyet işlemlerinin ardından soruşturmayı yürüten İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi.

[old_news_related_template title="Rezidansta bavul içinde cesedi bulunan kadının eski nişanlısı konuştu" desc="Maltepe'deki lüks rezidansta bavulun içinde cesedi bulunan ve Abdulselam G. tarafından başına sert bir cisimle vurularak öldürüldüğü iddia edilen kadının eski nişanlısı konuştu. Üç yıllık bir beraberliklerinin olduklarını vurgulayan eski nişanlısı Cihan Aktulum, '5-6 aydır ayrıyız. Biz dolu dolu geçirdik bu 3 yılı. O süreçte televizyonda ünlü bir yarışma programına da katıldık. Biz çok iyiydik." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/12/iecrop/rezidans880_16_9_1576172574.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/rezidansta-bavul-icinde-cesedi-bulunan-kadinin-eski-nisanlisi-konustu-5506779/"]

PARKE TAŞIYLA ÖLDÜRMÜŞ

Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli Abdüsselam G., savcılık sorgusunda Didem G. İle 10 yıldır birlikte olduğunu söyleyerek, “O gün evde biraz dertleştik. Eşimle ayrılma noktasına geldiğimi söyledim. 70 gündür çocuklarımı görmediğimi söyledim. Bana hakaret içeren kelimeler ile karşılık verince aramızda tartışma başladı. Kapıyı sabitlemede kullandığım parke taşını Didem'in elinde görünce bana vuracakmış zannettim. O anda kendimi kaybetmişim. Didem'e nasıl vurduğumu hatırlamıyorum. Sonra öldüğünü fark ettim. O anki panik ve korku ile cesedi evde bulunan bavulun içine koydum. İki gün eve uğramadım. Daha sonra vicdan azabı çektiğimden kendimi polise ihbar ettim. Yaptığımdan şimdi çok pişmanım" dedi.
Abdüsselam G., savcılık sorgusunun ardından, “Kasten öldürme" suçundan tutuklanması talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edildi.

[old_news_related_template title="İstanbul'da lüks rezidansta korkunç olay" desc="İstanbul Maltepe'deki lüks bir rezidansta tüyler ürperten bir cinayet işlendi. Sevgilisini başına sert bir cisim vurarak öldüren Abdulselam G., ardından genç kadının cesedini bavula sakladı. Cinayeti itiraf eden Abdulselam G. 'Alkolün etkisiyle yaptım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/12/12/iecrop/spot_16_9_1576144487.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/istanbulda-luks-rezidansta-korkunc-olay-5505582/"]

"DİDEM MENGÜ'YÜ BEN ÖLDÜRDÜM"

Mahkemedeki sorgusunda olaydan önce dışarıda biraz alkol aldıktan sonra eve gittiğini söyleyen Abdüsselam G., “Didem Mengü'yü ben öldürdüm. Kendisi ile aramızda bir tartışma yaşandı. Bu tartışma esnasında birden benim gözüme saldırdı. Ayrıca elinde parke taşı bulunmaktaydı. Ben elinden parke taşını aldıktan sonrasını hatırlamıyorum. Daha sonra öldüğünü fark ettim. Çok pişmanım, tutuksuz yargılanmama karar verilsin" dedi.

Mahkeme Abdüsselam G.)nin, “Kasten öldürme" suçundan tutuklanmasına karar verdi. DHA