Ekrem İmamoğlu Saraçhane'de gerçekleşecek olan kutlamanın saatinin çok kısa sürede açıklanacağını duyurdu. Saraçhane mitinginin saati ve günü belli olduğunda haberimizde olacak. Peki Saraçhane nerede?

SARAÇHANE NEREDEDİR?

Saraçhane (Saraçhanebaşı olarak da bilinir), İstanbul’da, merkezi Atatürk Bulvarı ile Şehzadebaşı Caddesi’nin kesiştiği nokta olan; Bozdoğan Kemeri’nin çevresinde ve kuzeydoğu-güneybatı doğrultusunda Zeyrek ve Aksaray, doğu-batı doğrultusunda ise Şehzadebaşı ile Kıztaşı arasında kalan semt. Saraçhane'ye en kolay ulaşım yolu Haşim İşcan alt geçidinden geçen otobüslere binmek. Saraçhane'ye aynı zamanda Hacıosman-Yenikapı metrosunun Vezneciler durağında inerek de kısa bir yürüyüş sonrası ulaşılabilir.

İBB NEREDE? İBB KONUMU VE ADRESİ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin açık adresi aşağıdaki gibi;
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı Kemalpaşa Mh. 15 Temmuz Şehitleri Cd. No:5 34134 Fatih / İSTANBUL
Telefon : +90 (212) 455 1300

TARİHİ MİTİNG DRONE İLE GÖRÜNTÜLENDİ

Görevi Mevlüt Uysa’dan devraldıktan sonra belediye binası önünden mahşeri kalabalığa seslenen İmamoğlu, “Bu şehrin nimetlerini ganimet yapmak yok, paylaşmak var. Görevlerimizi yerine oturtalım bir kez daha Anıtkabir’e gideceğiz” dedi. Yaşanan o tarihi anları, yönetmen Eylem Şenel ile Hasan Tual drone ile görüntüledi.