Sayısal Loto çekiliş sonuçları her Çarşamba ve Cumartesi akşamları açıklanıyor. Bugünkü Sayısal Loto çekilişi saat 21.45'te yayınlandı. Milli Piyango'nun en çok kazandıran oyunlarından biri olan Sayısal Loto bol bol devrediyor. İşte Sayısal Loto çekiliş sonuçları ve büyük ikramiye tutarı...

SAYISAL LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Sayısal Loto çekiliş sonuçları:


[old_news_related_template title="Şans Topu çekiliş sonuçları (26.05.2019)" desc="Haftanın en heyecanlı günlerinden biri geldi çattı. Çarşamba akşamları düzenlenen Şans Topu çekilişi saat 21.15'te açıklanacak. Oyunseverler çekilişin canlı yayınını http://www.mpi.gov.tr/ adresinden izleyebiliyorlar. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/26/iecrop/sans-topu-shutterstock_16_9_1561568155.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/sans-topu-cekilis-sonuclari-aciklaniyor-26-05-2019-5200193/"]

Sayısal Loto oyunu çekilişlerinde ikramiye kazanan talihlilerin ikramiyeleri,

(3) ve (4) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayilerinden,
(5) bilenlere, ikramiyeleri Loto bayileri veya MPİ Şubelerinden,
(6) bilenlere ise, ikramiyeleri Genel Müdürlük ile Şube Müdürlüklerince (Şube Müdürlükleri 500.000 TL.'ye kadar) ödenmektedir.



RAKAMLARI RÜYASINDA GÖRDÜ, MİLYONER OLDU

Avustralya'da bir adam, 13 yıl önce rüyasında gördüğü rakamlarla oynadığı lotodan 1 milyon dolar ikramiye kazandı.

İsminin açıklanmasını istemeyen Avustralyalı, 13 yıl önce rüyasında kazanan loto rakamlarını gördükten bu yana sürekli aynı rakamlarla loto oynadı. Sonunda 1 milyon dolar (536 bin pound) ikramiye kazanan talihli, “Biletimi kontrol ettim ve haberleri takip ettim. Bir gün o rakamların hepsini göreceğimi biliyordum, onlardan hiç vazgeçmedim” ifadelerini kullandı.

13 yıl boyunca aynı rakamlarla loto oynayan adamın ayrıca daha önce de çeşitli ikramiyeler kazandığı öğrenildi. Talihli ayrıca, “Onlar kesinlikle benim şanslı numaralarımdı, o rakamlarla oynamaya devam ettim” dedi. Kazanan biletin, Tazmanya’da bulunan East Devonport bölgesinden satın alındığı öğrenildi. Öte yandan, Avustralyalı adam, rüyasında gördüğü rakamlarla kazanan bilete sahip olduğunu iddia eden ilk kişi değil. Bu ayın başında da, ABD’de 101 bin 600 dolar ikramiye kazanan bir kadın, şanslı numaraları kendisine rüyasında gördüğü bir adamın verdiğini iddia etmişti.