CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Başkanı Hacı Şahin ve Dernek üyelerini TBMM’de kabul etti.

[old_news_related_template title="Son Dakika... Kılıçdaroğlu'na saldırıyı araştırma önergesine AKP ve MHP'den ret" desc="CHP’nin Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik asker cenazesindeki saldırıya ilişkin verdiği Meclis araştırma önergesi AKP ve MHP’nin oylarıyla reddedildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/30/iecrop/basliksiz-1-4_16_9_1556642469.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-kilicdarogluna-saldiriyi-arastirma-onergesine-akp-ve-mhpden-ret-4623850/"]

Görüşmede CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ile Eskişehir Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da hazır bulundu.



Dernek Başkanı Hacı Şahin, Çubuk’ta Kılıçdaroğlu'na yönelik, yaşanan linç girişimini kınadıklarını, büyük üzüntü duyduklarını belirtti. Özkoç, Kılıçdaroğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletti.



Afrin operasyonunda şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ali Gümüş’ün annesi Münevver Gümüş ve babası Mükremin Gümüş, Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

AJANSLAR