Adli Tıp Kurumu'ndaki ilk incelemede Bahattin Delen, Zübeyde Delen ve Ali Delen'de siyanür alımına bağlı değişimler dışında başlıca patolojik bulgu saptanamadığı belirtildi. Delen ailesine yapılan kan testinde, öldürücü düzeyde siyanür tespit edildiği kaydedildi.

Baba Bahattin Delen'in telefonunda yapılan inceleme ise bir yakınına hitaben yazdığı ancak gönderilmeyen kayıtlı mesajda “Önce eşimi ve çocuğumu zehirleyip sonra kendim intihar edeceğim" yazdığı belirlendi.

Öte yandan cenazeler Adli Tıp Kurumu Morgu'ndan alınarak, Alibeyköy Gasilhanesi'ne götürüldü. Cenazelerin yarın öğle namazı sonrası Fatih Camii'nde düzenlenecek cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlanacakları öğrenildi. (DHA)


[old_news_related_template title="İstanbul'da bir siyanür dehşeti daha! 1'i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu" desc="İş adamı Bahattin Delen ile eşi Zübeyde ve yedi yaşındaki çocukları Ali Delen'in cansız bedenleri İstanbul Bakırköy'deki evlerinde bulundu. Polisin ilk değerlendirmesine göre; baba Bahattin Delen siyanürle intihar etti, eşi ve çocuğu da kokudan etkilendi. Fakat savcılık, 'Delen, önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdi, ardından intihar etti' değerlendirmesi yaptı. Savcılığın açıklamasına göre olayın sebebi, 'Bahattin Delen'in aşırıcı derecede borçlanıp bunalıma girmesi.' İşte isyan ettiren olaydan detaylar... " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/11/15/iecrop/detay_16_9_1573800586.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-istanbulda-1i-cocuk-3-kisinin-cansiz-bedeni-bulundu-5452680/"]