Suriye'nin kuzeyindeki teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıya tanık olan Mustafa Öncel isimli bir vatandaş, basın mensuplarına, "Siz buradayken biz kaçmayız. Ölmeye hazırız kaçmayacağız, gitmeyeceğiz. Kaçmanın bir anlamı var mı? Ölümüne kadar buradayız, devletimin, askerimin, milletimin, polisimin yanındayım" ifadelerini kullandı.



 

İKİ GÜN ÖNCE DE BİR EVE HAVAN MERMİSİ İSABET ETMİŞTİ


İki gün önce de Akçakale'de bir evin bahçesine Suriye’nin Tel Abyad kentinden gelen havan topu isabet emişti. Havan topunun isabet ettiği anda kimsenin evde olmaması sayesinde, olayda herhangi bir can kaybı yaşanmamıştı.

 

[old_news_related_template title="Barış Pınarı Harekâtı'nda son dakika... Bir belde daha teröristlerden arındırıldı" desc="Barış Pınarı Harekâtı kapsamında, Fırat Nehri'nin doğusunda yer alan Tel Abyad'ın güneydoğusundaki Suluk belde merkezi YPG/PKK'lı teröristlerden arındırıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/13/iecrop/uriye-reuters_16_9_1570949842.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/dunya/baris-pinari-harekatinda-son-dakika-bir-belde-daha-teroristlerden-arindirildi-5386313/"]