AKP'de istifa rüzgarı devam ediyor... "Yeni bir siyasi hareketi inşa edeceğiz" deyip, iktidar partisiyle yollarını ayıran Ahmet Davutoğlu ve ekibine katılmak için bir istifa daha geldi.

AKP'de 25. ve 26. Dönem İzmir Milletvekili olarak görev yapan Doç. Dr. İbrahim Turhan, sosyal medya hesabından, "AK Parti yönetimi partiyi istişareye ve eleştiriye açık kurumsal bir siyasal yapı olarak değil, ancak bir nesil devam edecek aile şirketi olarak gördüğünü belli etmiş oldu." diyerek istifa ettiğini duyurdu.

İşte Turhan'ın istifa mesajı:



[old_news_related_template title=" Ahmet Davutoğlu AKP'den istifa etti!" desc="AKP’nin ihracını istediği ve bugün ihraç edilmesi beklenen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, ekibiyle birlikte iktidar partisinden istifa etti. Davutoğlu'yla birlikte AKP'den ihraçları istenen eski vekiller Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ve Abdullah Başcı'nın yanı sıra AKP eski İstanbul İl Başkanı Selim Temurci de istifalarını açıkladı. Davutoğlu Beysukent'teki çalışma ofisinde düzenlediği basın toplantısında 'Yeni bir siyasi hareketi inşa edeceğiz' dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/13/iecrop/davutoglu-istifa-aciklamasi-aa_16_9_1568368243.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/son-dakika-ahmet-davutoglu-istifa-ediyor-5332088/"]