Ankara'da 13:11 sularında korkutan bir deprem meydana geldi. Kandilli Rasathanesi ve AFAD'ın ölçümlerine göre; 3,4 büyüklüğünde gerçekleşen depremde can ve mal kaybı yaşanmadığı öğrenildi.

AFAD, depremin 12,13 km derinlikte meydana geldiğini açıkladı.


AFAD depremle ilgili şu bilgileri paylaştı;


KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA


Kandilli Rasathanesi'nden yapılan açıklamada ise Ankara'da yaşanan depremin merkez üssünün Beynam-Bala olduğu bildirildi.

VALİLİK: CAN VE MAL KAYBI YOK


Korkutan deprem sonrası herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını duyuran Ankara Valiliğinin açıklamasında, "İlimiz Mamak ilçesinde meydana gelen 3,4 büyüklüğündeki deprem üzerine Valiliğimizce yapılan ilk incelemelere göre herhangi bir can ya da mal kaybı bulunmamaktadır" ifadeleri yer aldı.

MANSUR YAVAŞ'TAN PAYLAŞIM


Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da Twitter hesabından "Mamak merkezli 3,4 büyüklüğünde yaşadığımız deprem için tüm vatandaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Belediyemize şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı ihbarı gelmemiştir. Ekiplerimiz her ihtimale karşı teyakkuz halindedir" paylaşımında bulundu.

SON DEPREMLER

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddetini anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem- Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

DAKİKA DAKİKA SON DEPREMLER İÇİN TIKLAYINIZ

AFAD SON DEPREMLER