YSK'nın İstanbul'daki seçimleri iptal etmesinin ardından 31 Mart'ta İBB Başkanı seçilen ve mazbatası geri alınan Ekrem İmamoğlu'na özellikle sosyal medyadan 'Her şey çok güzel olacak' etiketiyle destek yağmıştı.

[old_news_related_template title="Türkiye'nin dilindeki Berkay konuştu" desc="Ekrem İmamoğlu, seçim otobüsünü takip edip ona, 'Her şey çok güzel olacak Ekrem Abi' diyen ve bu sözüyle Türkiye'nin gündemine oturan Berkay'la yapılan bir röportajı paylaştı. İmamoğlu, videoya 'İstanbul’un çocukları, cesur yürekli gençleri için çok çalışacağız. Sevgili Berkay gibi parlak zihinli gençlerimizi vatanımızda tutacak şartları oluşturmak en büyük gayretimiz olacak.' notunu düştü" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/05/09/iecrop/ekrem_16_9_1557410791.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/turkiyenin-dilindeki-berkay-konustu-4738790/"]

Her şey çok güzel olacak sloganı ise İmamoğlu'nun İstanbul'da otobüsle halkı selamladığı sırada Berkay adındaki bir çocuk tarafından dile getirilmişti. İmamoğlu'na 'Ekrem abi! Her şey çok güzel olacak abi!' diyerek seslenen Berkay'ın bu sözleri İmamoğlu'nu destekleyenlerin sloganı haline gelmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstiklal Caddesi'nde tarihi tramvay ile yolculuk ederken benzer bir durum yaşandı ve dışarıdan bir vatandaş Erdoğan'a "Başkanım her şey çok güzel olacak" diye seslendi. Erdoğan ise vatandaşa "Daha güzel olacak" diye yanıt verdi.



Bu görüntüler sonrası Erdoğan'ın, Ekrem İmamoğlu'ndan esinlendiği yorumları yapıldı.

Bazı kullanıcıların yaptığı yorumlar ise şöyle;