İstanbul'da kar yağışı gece saatlerinden itibaren etkili oldu. Buzlanan sokaklarda sürücüler zor anlar yaşadı. Maltepe  Zümrütevler Mahallesi'nde bulunan bir sitede seyir halindeki bir otomobil, buzlu yolda kayarak  sitenin girişine sıkıştı. Uzmanlar kış lastiğini takılmasını öneriyor ayrıca yollardaki buzlanmalara karşı da önlem almak gerekiyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor. İşte merak edilenler...

İSTANBUL'DA OKULLAR TATİL Mİ?

İstanbul Valiliği konu ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı açıklama gelir gelmez haberimizde olacak.

İSTANBULLULAR KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI

İstanbul'da, Boğaz'a komşu ilçelerde ve yüksek kesimlerde hafif kar yağışı etkili oluyor.

Üsküdar, Kadıköy, Ümraniye, Beşiktaş ve Beyoğlu'nda akşam saatlerinde başlayıp aralıklarla görülen kar yağışı, Boğaz'da ve tarihi mekanlarda güzel görüntüler meydana getirdi.

tarih-aa İstanbul'da etkili olan kar yağışı, tarihi yarımadayı beyaz örtüyle kapladı. Fotoğraf: AA


Yağışı fırsat bilen bazı vatandaşlar, hafta içi ve gece saatleri olmasına rağmen Rumeli Hisarı önünde karın keyfini çıkardı. Kar topu oynayarak eğlenenler, Boğaz'a karşı fotoğraf da çektirdi.

Arkadaşlarıyla Rumeli Hisarı'nda gezintiye çıkan Bilal Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İstanbul'da kar yağışını uzun zamandır beklediklerini söyledi.

Karın yağmasını fırsat bilerek dışarı çıktıklarını belirten Yıldırım, "İstanbul'un en güzel yeri diyebileceğimiz Hisar'da kar topuyla eğleniyoruz.

Gecenin bu vakti dahi olsa fırsattan istifade ettik. İnşallah böyle yağmaya devam eder; bir İstanbullu olarak en büyük temennimiz bu." dedi.

AA