CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu gece geç saatlerinde yaptığı açıklamada bugünü (Çarşamba) kastederek "Mazbataya gelince 1 Nisan tarihinden itibaren mazbata verilmeliydi, 15 gündür gasp edilen mazbatamızı alacağız yarın..” dedi.



Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle;

"Oyları bir kez de tersten sayacağız diye tutturmazlarsa eğer Maltepe son sandıklar sayıldı ve İstanbul’da yeniden sayım işlemi bitti. Mazbataya gelince 1 Nisan tarihinden itibaren mazbata verilmeliydi, 15 gündür gasp edilen mazbatamızı alacağız yarın.."

[old_news_related_template title="İstanbul seçim sonuçları: Sayım tamam! Gözler mazbatada... | Son dakika haberleri" desc="İstanbul seçim sonuçları için AKP'nin itirazlarıyla tekrar sayılan sandıklar da tamamlandı ve dün saat 09:20 itibarıyla başlayan Maltepe'deki oy sayımı, 00:20'de bitti. Süreçle ilgili konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “Yarın da mazbatayı alacağız. Ortada alın teriyle kazanılmış bir seçim var' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/04/17/iecrop/oy-pusulalari-zarf_16_9_1555463496.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/istanbul-secim-sonuclarinda-onemli-gelisme-sayim-bitti-mazbata-icin-saatler-kaldi-son-dakika-haberleri-4451306/"]