Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım arasında pazar günü gerçekleştirilecek ortak canlı yayın programının moderatörlüğünü yapacak olan İsmail Küçükkaya, FOX TV'nin ana haberine konuk oldu. Tarihi bir sorumluluk alan Küçükkaya, bu programı sunmanın kendisi için gurur verici olduğunu söyledi.

[old_news_related_template title="Son dakika... Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım'ın ortak yayını belli oldu" desc="AKP'li Mahir Ünal ve CHP'li Engin Altay, 23 Haziran İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesinde Ekrem İmamoğlu ve Binali Yıldırım arasında yapılması planlanan ortak yayınla ilgili açıklama yaptı. İki tarafın da imzaladığı protokole göre; tarihi yayın 16 Haziran Pazar günü saat 21:00'da Lütfü Kırdar Kongre Merkezi'nde yapılacak. Programın moderatörlüğünü ise gazeteci İsmail Küçükkaya yapacak." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/06/10/iecrop/ortak-aciklama_16_9_1560164060.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekrem-imamoglu-ve-binali-yildirimin-ortak-yayini-hakkinda-aciklama-5090991/"]

İKİ ŞART SUNMUŞ

Görevi kabul etmek için iki şart sunduğunu da söyleyen Küçükkaya, "Bana bu teklif geldiğinde bir-iki şartım olacak dedim. Herhangi adaydan birisi benim adımı söylerse çıkamam. Mesela sadece Ekrem İmamoğlu söylerse veya sadece Binali Yıldırım adımı söylerse ben onu kabul etmem. İki adayın da benim bu programı sunmamı istemesi gerekir. Yine iki partinin de benim için onay vermesi gerekir. Bu şartlar gerçekleşirse o zaman görevi kabul ederim dedim" ifadelerini kullandı.