İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bilinmeyen bir nedenle ishal oldu. Aldığı ilaçlarla rahatsızlığını gideremeyen Akşener, cumartesi akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi'ne gitti. İlk bulgulardan sonra Akşener'in hastanede tedavisinin sürmesi uygun bulundu.

[old_news_related_template title="MHP lideri Bahçeli yine hastaneye gitti!" desc="MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin dün akşam üzeri Ankara Şehir Hastanesi Kardiyoloji bölümüne gitmesi heyecan yarattı. Ancak Bahçeli, kendisinden istenen ileri tetkiklerle ilgili işlemlerden sonra hastaneden ayrıldı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/27/iecrop/bahceli_16_9_1569603860.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mhp-lideri-bahceli-bugun-de-hastaneye-gitti-5358152/"]

Akşener'in rahatsızlığının önemli ölçüde giderildiği öğrenildi. Akşener'in bugün 19.30'da milletvekilleriyle buluşacağı yemek de rahatsızlığı nedeniyle iptal edildi.

Öte yandan parti yetkililerinden bir kaçı dışında Akşener'in hastanede olduğu bilinmiyor. Akşener, pazartesi günü(yarın) taburcu edilecek.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPMIŞTI

Hükümete yakın gazeteler başkentteki ishal salgının şebeke suyundan kaynaklandığı ileri sürmüşlerdi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yapılan tahlillere dayanarak salgının sudan kaynaklanmadığını açıklamıştı.

[old_news_related_template title="Mansur Yavaş ve ASKİ'den 'sudan kaynaklı salgın hastalık' haberlerine ilişkin açıklama!" desc="Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 'Ankara'da, sudan kaynaklı salgın hastalık olduğuna yönelik asılsız haberler yayılmıştır. Bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır. ' ifadelerini kullandı. Konuyla ilgili Ankara Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından da açıklama yapıldı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/09/27/iecrop/yavas_16_9_1569610434.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mansur-yavas-ve-askiden-sudan-kaynakli-salgin-hastalik-haberlerine-iliskin-aciklama-5358303/"]