Meteoroloji Genel Müdürlüğü yaptığı son dakika uyarısıyla İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki yağışların akşam saatlerine kadar devam edeceğini bildirdi ve vatandaşları tedbirli olmaları konusunda uyardı.

METEOROLOJİ'DEN İSTANBUL'A SON DAKİKA UYARISI

İstanbul'un Avrupa Yakası'nda halen devam eden sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, bugün akşam saatlerine kadar boğaz çevresi ve kuzey ilçeleri başta olmak üzere il genelinde kuvvetli (15-40 kg/m2) olması beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

[old_news_related_template title="İstanbul sağanak yağmura teslim: Toplu taşıma durdu, trafik felç" desc=" İstanbul'da, etkili olan sağanak yağışla birlikte yollarda oluşan su birikintilerinde araçlar mahsur kaldı. Sağanak yağmur nedeniyle İstanbul'da tüm vapur seferleri de iptal edildi. Kent genelinde vatandaşlar zor anlar yaşıyor..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/08/17/iecrop/istanbul-iha-1_16_9_1566037057.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/saganak-yagisla-yollarda-su-birikintileri-olustu-araclar-mahsur-kaldi-5286164/"]