Uluslararası bağımsız dijital ölçüm şirketi SimilarWeb, Mayıs 2019 rakamlarını sitesinde duyurdu.

sozcu.com.tr Türkiye’nin en çok ziyaret edilen 7’nci ve dünyanın en çok ziyaret edilen 215'nci sitesi olarak, medya haber sitelerinde tüm rakiplerini geride bırakıp büyük bir başarıya imza attı.

Türkiye sonuçlarında sozcu.com.tr en çok ziyaret edilen yerli siteler içerisinde birinci olurken, genel Türkiye sıralamasında Google, Facebook, Twitter, Instragram gibi şirketlerin ardından yedinciliğe yerleşti.

Diğer yandan, Google Analytics verilerine göre; Mayıs 2019'da 62 milyon 651 bin 198 tekil kullanıcı sozcu.com.tr’yi ziyaret ederken, 1 milyar 068 milyon 570 bin 377 sayfa görüntüledi.

DÜNYA DEVLERİNİ DE GERİDE BIRAKTI


Uluslararası bağımsız dijital ölçüm şirketi SimilarWeb verilerine göre; Sozcu.com.tr Türkiye’de haber denince ilk akla gelen mecra oldu. Doğru ve güvenilir bilgiye ulaşmak için sitemizi ziyaret eden milyonlarca kişi sozcu.com.tr’yi haber kategorisinde de zirveye taşıdı. Türkiye’de en çok ziyaret edilen haber sitesi olan sozcu.com.tr, bu kategoride dünya sıralamasında 38’nci sırada yer aldı.


Mayıs 2019 HABER KATEGORİSİ TÜRKİYE SIRALAMASINDA SOZCU.COM.TR YİNE İLK SIRADA



TEŞEKKÜRLER


Yayın hayatına başladığı günden bu yana sozcu.com.tr’ye desteğini esirgemeyen ve bize güvenen tüm okurlarımıza gönülden teşekkür ederiz.