Sabah saatlerinde Kadıköy - Karaköy arasında sefer yapan şehir hatları vapurunda 31 yaşındaki Rıza E. hukuk fakültesi öğrencisi Zeliha M. ve mimarlık fakültesi öğrencisi S.Y. isimli genç kadınlara bakarak mastürbasyon yapıyordu. Durumu fark eden Zeliha M. tarafından cep telefonu ile görüntülenen sapık diğer yolcuların da tepki göstermesi üzerine kaçmıştı. İğrenç olayın sosyal medya üzerinden yayılmasının ardından harekete geçen polis ekipleri Rıza E. Kocaeli Çayırova’da çalıştığı fabrikada gözaltına alındı.

[old_news_related_template title="Vapurdaki iğrenç olayın zanlısı Kocaeli’de yakalandı" desc="Kadıköy-Karaköy vapurunda tacize uğrayan 23 yaşındaki hukukçu Zeliha Milli’nin görüntüleri paylaşmasının ardından Milli’yi taciz eden Rıza E. isimli şahıs Kocaeli’nin Çayırova ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/10/08/iecrop/igrenc_16_9_1570538443.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/vapurdaki-igrenc-olayin-zanlisi-kocaelide-yakalandi-5377512/"]

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Çocuğun cinsel istismarı suçundan da kaydı olduğu öğrenilen Rıza E. Kadıköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorguya alındı. Yapılan sorgulamalarda ifadesi alınan şüpheli, “Görüntülerdeki kişi benim. Ama ben mastürbasyon yapmadım. Benim tikim var. Birkaç yıl öncede 17 yaşındaki bir çocuğun bacağına elim değmişti. Çocuk dedikleri 17 yaşındaydı ve yine böyle bir suçlamayla karşı karşıya kalmıştım” dedi.

Bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen Rıza E.’yi teşhis etmeleri için Zeliha M. ve S.Y isimli genç kadınların emniyete çağrılacağı öğrenildi.