Bugün sosyal medyada yaşlı bir adamın market içerisinde küçük bir çocuğu taciz ettiği anlara dair görüntüler yayınlandı. Dakikalar içinde görüntü binlerce kişi tarafından paylaşıldı.Vatandaşların tepki gösterdiği dehşete düşüren görüntülerde, yaşlı bir adamın küçük erkek çocuğunu defalarca taciz ettiği görülüyor.

[old_news_related_template title="Çocuk istismarınana karşı harekete geçtiler" desc="'Çocuklar İçin Hep Birlikte Girişimi' çocuklara yönelik cinsel istismarın daha da yaygınlaşmasına neden olacak düzenlemelerin engellenmesini istedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/03/iecrop/istismara-karsi-foto-sozcu_16_9_1553865710.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/cocuk-istismarinana-karsi-harekete-gectiler-4216932/"]

EGM’YE ŞİKAYET YAĞMURU

Görüntüleri izleyen binlerce vatandaş, tacizci adamın yakalanması için Emniyet Genel Müdürlüğü’nü şikayet yağmuruna tuttu. Şikayetler üzerine olayı araştıran Emniyet Genel Müdürlüğü yetkilileri, tacizci adamın 9 Nisan’da tutuklandığını belirten açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, “Bugün sosyal medyada paylaşılan videoda, bir çocuğa cinsel istismarda bulunan M.A.K. isimli şahıs 9 Nisan’da gözaltına alınmasının ardından tutuklanmıştır” ifadeleri yer aldı.