Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'ten İstanbul'a giden M.B. (51) yönetimindeki yolcu otobüsü, Samsun İstanbul kara yolu Çörekçiler mevkisinde K.A'nın (33) kullandığı tekstil malzemesi yüklü tırla çarpıştı.
Ilgaz ilçesine bağlı Çörekçiler köyü mevkiinde saat 08.00 sularında meydana gelen kazada 22'si yabancı uyruklu toplam 31 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Gürcistan'ın Başkenti Tiflis'ten İstanbul'a giden yolcu otobüsü, Samsun İstanbul kara yolu Çörekçiler mevkisinde tekstil malzemesi yüklü tırla çarpıştı. Foto: AA


4 KİŞİ AĞIR YARALI
Ekipler, otobüsün içinde sıkışan yaralıları bulundukları yerden çıkardı. Yaralılar, daha sonra ambulanslarla Çankırı ve Ilgaz'daki hastanelere kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan 4'ünün durumunun ağır olduğu belirtildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Kazada yaralanan 31 kişiden Köksal Turan (25), kaldırıldığı Ilgaz Devlet Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralılardan bir kısmının taburcu edildiği, bir kısmının tedavisinin devam ettiği belirtildi. (AA/DHA)