İlk bölümünde 'Ankara'da her şey değişti. Melih Gökçek bile gitti' diyerek yeni bölümlerinde yine siyasi göndermelerine devam edeceğini bir kez daha gösterdi.

Dizinin son bölümde eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanın Melih Gökçek'in yaptırtığı dinozor heykellerine atıf yapılıyor.

Memduh Başkan ve Ercüment Çözer karakterleri arasında geçen 'Hani dinozorları kaldırmışlardı başkan. Bir tane var biliyorum neresi olduğunu' diyalogu izleyenlerinin dikkatlerinden kaçmadı.

[old_news_related_template title="Behzat Ç.'nin fenomen karakterleri Akbaba ve Memduh Başgan, Kayıt Dışı'na konuştu" desc="Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi'nin fenomen karakterleri Akbaba'yı canlandıran Berkan Şal ile Memduh Başgan'a hayat veren Güven Kıraç, Kayıt Dışı'na konuk oldu ve 6 yıl aradan sonra yeniden izleyicilerle buluşan fenomen diziyi anlattı. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2019/07/25/iecrop/behzatcc_16_9_1564066535.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/kultur-sanat-haberleri/behzat-c-nin-fenomen-karakterleri-akbaba-ve-memduh-basgan-kayit-disina-konustu/"]