Festivale gelenler, koşudan bisiklete, basketboldan e-spora, drone yarışlarından cross fit’e kadar farklı branşlardaki müsabakaları izleme şansına sahip olacak. Ziyaretçiler ayrıca ünlü sporcuların deneyimlerini paylaşacak ve sporseverlerle birlikte eğlenceli bir hafta sonu geçirme olanağına da kavuşacak.



Ailenin her ferdine özel etkinlik

V Weekend Sport’da ailecek hafta sonunu keyifli geçirmelerini sağlamak amacıyla kadınlar ve çocuklar için de birçok özel etkinlik yer alacak. Pazar günü köpekleriyle gelen aileler için pati koşusu düzenlenirken, yine aynı gün bebekli aileler için pusetli koşu etkinliği de gerçekleştirilecek. Ziyaretçiler, yoga, pilates, zumba, spinning, nefes teknikleri seansları gibi branşlarının tecrübeli eğitmen ve hocaları ile spor yapma fırsatı bulabilecekler. Ayrıca İstanbul Atlı Spor Kulübü tarafından getirilen pony atları ile çocuklara hayvan sevgisi aşılanırken, unutamayacakları bir hafta sonu yaşamaları da sağlanacak.



V City Fitness Championship adlı Türkiye’nin en büyük CrossFit şampiyonasında 24 ülkeden 150 sporcu katılacak ve rekabetin had safhada yaşanacağı şampiyona için ülkemizin en büyük CrossFit parkuru kurulacak.

Patiler ve pusetler yarışacak

Bisiklet tutkunları içinde Gran Fondo Marmara bisiklet yarışlarının organizatörü tarafından düzenlenecek olan Gran Fondo İstanbul Park Bisiklet Yarışlarında yaklaşık 1.000 sporcu iki gün boyunca ter dökecek. Macera Akademisinin düzenlediği 3 farklı koşu yarışı olan “1 Saat Koşusu”, “Pusetli Koşu” ve “Patili Koşu” yarışları farklı konseptleri ile hem katılımcı sporculara hem de izleyicilere keyifli anlar yaşatacak.



Günümüzün popüler başlıklarından biri olan ve hızla spor dalları arasında kendine sağlam bir yer edinen E-spor kategorisinde de 60 sporcunun mücadele edeceği Intercity eRacing Cup Yarışı düzenlenecek.
Ayrıca V Weekend Sports atletizmden masa tenisine, karateden bilek güreşine, kick box’tan taekwondoya 30’dan farklı spor dalınıda hem yetişkinlere hem çocuklara deneyimletecek etkinlikler ile ülkemizde gerçekleştirilmiş en büyük spor etkinliği olacak.



Sağlıklı yaşam ve sporu hayatında tutan tüm ziyaretçilere girişlerin ücretsiz olacağı festival, şehrin farklı noktalarından İETT seferleriyle de desteklenecek.