İngilizlerin ikonik otomobili olan Mini en hızlı modeli olacak olan Cooper JCW GP'nin görsellerini sırayla paylaşmaya başladı. Otomobilin 2020 yılında yollarda olması planlanırken limitli sayıda üretileceği açıklandı. Toplamda 3000 adet JCW GP versiyon Cooper üretecek olan marka bugüne kadar üretilmiş en hızlı ve en güçlü otomobilini yollara çıkarmış olacak.



Yeni JCW GP daha fazla pist odaklı bir Cooper olacak. Otomobilin özellikle aerodinamik unsurları, süspansiyonları ve ağırlık dağılımı tam olarak bu işler için tasarlanmış. Ancak otomobilin çekiş sisteminin dört tekerlekten olup olmayacağı henüz belli değil.



Firma tarafından servis edilen üç ana görselin de ortak noktası otomobilin sportif detayları olmuş. Arka tamponun tam ortasında yer alan çift çıkışlı egzozlar,arka spoyler ve GP logolu 4 kollu jantlar! Bu detaylardan en dikkat çekeni otomobilin spoyleri olmuş. Arka rüzgarlık aerodinamik çizgilere sahip ve birazda otomobilin gövdesinin genişliğinden taşmış durumda. Dört kollu jant görseline baktığınızda ise JCW GP'nin geçmişe gönderme yaptığını anlıyorsunuz.