Geçtiğimiz yıllarda fuarın en çok ziyaretçi ağırlayan firmalarının başında gelen Motul, 21-24 Şubat 2019 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan etkinlikte ziyaretçilerine keyifli vakit geçirmeleri için fark yaratacak organizasyonlar düzenleyecek. Fuarın giriş kısmında motosiklet kaskları ile gelen ziyaretçilere Motul’un MC Care serisi ürünleri ile kask ve vizör temizliği deneyimi yaşatacak olan Motul, Fuaye alanındaki standında ise kullanıcılara ürünleri ile bilgiler vermenin yanı sıra Motul markasının felsefesini ve motosiklet dünyasındaki yerini anlatacak.



Motul, fuar boyunca düzenlenecek online ve yerinde yarışmalarla ziyaretçilere sürpriz hediyeler dağıtılacak. Motobike Istanbul’a 4. Kez katılacak Motul’un bu sene Ana Sponsor olması ile ilgili açıklama yapan Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko şunları söyledi; “Öncelikle söylemeliyim ki Türkiye’de motosiklet sektörünün en önemli etkinliklerinden biri olan Motobike İstanbul’da bu sene ana sponsor olarak bulunmaktan ötürü oldukça mutluyuz. 2018 senesinde Türkiye’de yaşanan ekonomik hareketlilik sebebi ile motosiklet sektörünün zor bir sene geçirdiğini biliyoruz ancak biz fuarların önemine inanıyor ve üreticiler ile hizmet sağlayıcıların son kullanıcılar ile buluştuğu bu fuarda yer almaktan ötürü mutluluk duyuyoruz. Özellikle fuarın son 3 senedir yukarı giden bir ivmelenmesi var. Bu konuda fuar organizatörü Messe Frankfurt Istanbul’u tebrik etmek gerek. Yüz binlerin ağırlandığı bu fuarı organize etmek, ilgiyi ayakta tutmak kolay olmamalı. İş birliğimiz her yıl arttı ve bu sene bu ana sponsorlukla perçinlendi. Dilerim uzun seneler motosiklet kullanıcıları ile bu fuarda buluşmaya devam ederiz.“

Motul Türkiye Genel Müdürü Dmitry Bakumenko


Motobike Istanbul 2019’da ziyaretçileri neler bekliyor?

Önde gelen motosiklet markalarının lansmanlarının gerçekleşeceği fuarda, bu yıl da ziyaretçiler yeni modelleri ilk kez görme fırsatını yakalayacaklar. Son 3 yıldır olduğu gibi Motobike Academy kapsamında birbirinden ilgi çekici ve bilgilendirici seminer ve konferanslar düzenlenecek. “Motobike Academy” kapsamında düzenlenecek olan etkinlik, seminer ve atölye çalışmaları ile fuar benzersiz bir etkinliğe dönüşecek. Ziyaretçiler, motosiklet ve bisiklet dünyası ile ilgili keyifli söyleşilere, etkinliklere ve atölye çalışmalarına katılma şansı yakalayacak. Gösteri alanında gerçekleşecek motosiklet şovları ve sürpriz etkinlikler ile ziyaretçiler yine keyifli ve heyecan dolu anlar yaşayacaklar. Bunun yanı sıra, bu yıl Distinguished Gentleman’s Ride ekibinin de katılacağı özel yapım ya da kişiselleştirilmiş motosiklet ve bisikletlerin sergileneceği “custom” alanı ise yine meraklılarını bekliyor.