Alfa Romeo Gulia NRing Edition

İtalyan üretici Alfa Romeo'nun D segmenti sedan modeli olan Gulia, Avrupa'nın efsane pistlerinden olan Nürnburgring edisyonuyla New York Otomobil Fuarı'nda ortaya çıktı. Ayrıca Alfa Romeo Stelvio'nun da bu donanıma sahip olan versiyonu da kardeşinin yanındaki yerini aldı.



Audi R8 Makyaj

Audi'nin süper spor otomobili olan R8'in makyajlı versiyonu da New York'ta ortaya çıktı. Bu yaz satışa sunulacak olan R8 eski versiyona göre daha keskin tasarım hatları ve yeni teknolojilerle donatılmış. R8'in kalbinde 5.2 litrelik V10 atmosferik motor yatıyor. 0'dan 100 km/s hıza ulaşması ise 3.4 saniye...



Audi E-Tron SUV

Audi'nin ilk tam elektrikli SUV modeli olan E-Tron da NY Otomobil Fuarı'ndaki yerini aldı.



Cadillac CT5

Cadillac markasının BMW 5 Serisi, Audi A6 ve Mercedes-Benz E-Serisi'ne rakip olarak ürettiği modeli New York'ta tanıtıldı.



Dodge Charger Stars & Stripes Edition

Dodge markası ABD Silahlı Kuvvetler gününü New York Otomobil Fuarı'nda sergilediği özel Star & Stripes versiyonlu Charger ve Challenger modelleriyle kutluyor.



Hyundai Sonata

Ülkemizde çok az sayıda hatta neredeyse hiç bulunmayan bir model olan Hyundai Sonata, en yeni versiyonunu New York'ta tanıttı.



Hyundai Venue

Hyundai markasının Kona modeli Amerika'da satılmıyor. Onun yerine Kona'ya yakın boyutlarda olan bu otomobil yani Venue New York Otomobil Fuarı'nda tanıtıldı.



Lincoln Corsair

Corsair, Lincoln'ün kompakt SUV sınıfı için ürettiği modeli. Otomobilin tasarımı Navigator ve Aviator modelleriyle benzer. Ayrıca Corsair Ford Escape ile aynı altyapıya sahip!



Mercedes-Benz GLC Coupe Makyaj

Alman markanın kompakt SUV modeli olan GLC'nin daha sportif versiyonu olan GLC Coupe, kardeşi gibi makyaj operasyonuna uğradı ve ilk defa New York'ta sergilendi.



Merceds-Benz GLS

Mercedes'in SUV ürün gamındaki amiral gemisi olan GLS en yeni haliyle karşımıza çıktı. Otomobilin en büyük rakibi BMW'nin X7 SUV modeli.



Nissan GT-R Italdesign 50th

Japon üreticinin efsane modeli olan GT-R'ın 50. yıl özel edisyonu Italdesing tarafından hazırlandı. 1.1. milyon dolar değerinde olan otomobilden sadece 50 adet üretilecek.



Range Rover Evoque 2

Land Rover'ın kompakt SUV ürün gamında yer alan modeli Evoque en yeni haliyle New York Otomobil Fuarı'nda sergilendi.



Porsche 911 Speedster

New York Otomobil Fuarı'nın en çok merak edilen modeli 911 Speedster idi. Porsche 356 modelinin genlerine sahip olan ama tamamıyla yep yeni 911'in üzerine inşa edilen bu modelini tanıttı. İki kişilik oturma kapasitesi, 20 inç boyutundaki jantları ve kabin içindeki tarihi Porsche dokunuşları otomobili özel kılıyor.



Rivian R1S SUV

Amerikalı elektrikli araç üreticisi Rivian R1S SUV ve R1T pick-up modellerini tanıttı. Bu araçların giriş seviyesinde 402 beygir güç ve 560 Nm tork üreten elektrik motoru bulunuyor. Araçların menzili ise en az 386 km.



Subaru Outback



Toyota Yaris Hatch

Mazda 2 modeliyle benzer olan yeni Yaris, 2020 yılında yollarda olacak. Şimdilik Avrupa'da satılıp satılmayacağı belli değil.